Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Παρέμβαση Φίλιππου Τζίτζη για τους εμπρησμούς στην Αγία Μαρίνα. Άγνοια δήλωσε ο κ. Δημήτρης Μούρτζης για τις πρόσφατες εξελίξεις.

Παρέμβαση για τους εμπρησμούς στην Αγία Μαρίνα, έκανε χθες ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, μετά και την ενημέρωση που έκανε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης. Στη συζήτηση που έγινε στο studio του ραδιοφώνου του Aegina Portal, συμμετείχε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος παρέθεσε τα δεδομένα του ζητήματος, ωστόσο δήλωσε άγνοια για τις πρόσφατες εξελίξεις του Σαββατοκύριακου, εξηγώντας ότι έλειπε εκτός Αίγινας για υποθέσεις του Δήμου.

Ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης είχε κάνει παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Νοεμβρίου για το ίδιο θέμα. Ο κύριος Τζίτζης ζήτησε από τον κύριο Μούρτζη να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην επαναληφθούν αυτού του είδους οι ενέργειες. Από την πλευρά του ο κύριος Μούρτζης τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να κινητοποιήσει και πάλι κάθε διαθέσιμο μηχανισμό. Αναλυτικά η συζήτηση στο video από την χθεσινή εκπομπή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png