Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Αθηνά Πυρουνάκη και ο Άρης Παύλος για το 5ο Cheap Art Photo.

Αυτή την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο το 5ο Cheap Art Photo. Μία έκθεση φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", μία σημαντική έκθεση, όχι μόνο από καλλιτεχνικής πλευράς, αλλά και κοινωνικής, καθώς τα έσοδα από την έκθεση θα διατεθούν για τις ανάγκες των σκοπών του συλλόγου "Αίγινα Εθεοντής", που υποστηρίζει 180 οικογένειες της Αίγινας που έχουν ανάγκη. Στην έκθεση συμμετέχουν σημαντικοί φωτογράφοι του νησιού, που θα διαθέσουν τα έργα τους σε πολύ χαμηλές τιμές των 15-20 ευρώ. Μάλιστα, τα έργα θα παραδίδονται σε εκείνον που τα αγοράζει την ίδια στιγμή. Στον άδειο χώρο θα τοποθετείται ένα άλλο έργο. Για αυτή την πρωτοβουλία μίλησαν σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο Άρης Παύλος και η Αθηνά Πυρουνάκη.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να φέρουν στην έκθεση τρόφιμα, κυρίως συσκευασμένα μακράς διαρκείας, όπως λάδι,γάλατα,ζυμαρικά,όσπρια,ντοματοχυμούς, ρύζι,δημητριακά για το πρωινό των παιδιώνκαι καθαριστικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικά και σαπούνια. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11 - 13 Δεκεμβρίου και ώρες 10 π.μ. -10μ.μ. Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Σαλώμη  Μελισσάρη,  Ηλίας  Κοκκινέλης, Κική Κατσούλη, Τζένυ  Σκριβάνου,  Βασιλική  Ταντάουϊ, Ασπασία  Λεούση, Νίκος  Μούρτζης, Γιώργος   Μαλτέζος,  Πολίνα Στοφόρου,  Σπύρος  Λαζάρου, Κωνσταντίνος Βατικιώτης,  Γεωργία Μανιμανάκη, Παρασκευούλα Λιάκα, Στέλλα Λεούση, Μάριον Σέλλεϋ, Άρης  Παύλος, Henri-Paul Coulon, Άρης Λυχναράς, Δημήτρης Βλάικος, Δημήτρης  Δρίσας, Laurent  Fabre και Μαρία Μαλτέζου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png