Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Στον Ανδρέα, για την ενίσχυση της αποκατάστασης της υγείας του, αφιερωμένη η φετινή "Πορεία Ελπίδας".

Τον Πέτρο Δρόσο και τη Μαρία Μαρμαρινού φιλοξένησε το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με την ευκαιρία της φετινής "Πορείας Ελπίδας", που θα ξεκινήσει μετά την εορτή του Αγίου Νεκταρίου. Η "Πορεία Ελπίδας" φέτος είναι αφιερωμένη σε ένα νέο από την Αίγινα, τον Ανδρέα Μαρμαρινό, που εξαιτίας μίας άτυχης στιγμής, η οποία οδήγησε σε ένα ατύχημα με τη μηχανή του, έχει θέσει τον ίδιο και την οικογένειά του σε έναν συνεχή αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας του. Ο Πέτρος Δρόσος είχε αφιερώσει την περσινή "Πορεία Ελπίδας" στον Παντελή. Φέτος καλεί τους κατοίκους του νησιού να ανταποκριθούν με την ίδια θέρμη, και να υποστηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του Ανδρέα, ώστε να μπορεί να είναι σύντομα κοντά στης οικογένειά και τους φίλους του υγιής.

Όπως είπε η Μαρία, ο Ανδρέας βρίσκεται στο "Ασκληπιείο" της Βούλας. Χτύπησε πέρυσι τον Σεπτέμβριο και τους δέκα πρώτους μήνες αντιμετώπισε πολλά παθολογικά προβλήματα. "Τώρα πάμε κάπως καλύτερα. Ο κορμός του, τα χέρια του. Υπάρχει μια αποκατάσταση. Βέβαια χρειάζονται αρκετά χρήματα και βοήθεια. Κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να φύγουμε και για το εξωτερικό" συμπληρώνει η Μαρία. Πιστεύει βαθιά ότι ο Ανδρέας θα καταφέρει να σταθεί και πάλι όρθιος.

Ο Πέτρος καλεί τους κατοίκους του νησιού να δείξουν και πάλι την αλληλεγγύη τους, όπως έκαναν και πέρυσι. Τονίζει ότι ακόμη και 2-3 ευρώ από τον καθένα είναι αρκετά. Όσο μικρό ή μεγάλο είναι το ποσό, θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Ανδρέα και της οικογένειάς του. Ακολουθεί ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού του στην Εθνικής Τράπεζας, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει. Τις επόμενες ημέρες ο αριθμός αυτός θα είναι μόνιμα αναρτημένος στο Aegina Portal.

GR 1401 1024 1000 0024 1625 91119 IBAN ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png