Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

8 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας. Ο Άρης Παύλος μιλά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες πρωτοβουλίες, ένα εργαστήρι φωτογραφίας που κάθε χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. Φέτος συμπληρώνει οχτώ χρόνια παρουσίας, με επιτυχημένες δράσεις, εκθέσεις και δεκάδες φωτογράφους - μέλη του να ενισχύουν με τη συμμετοχή τους την ιδέα του υπεύθυνου του εργαστηρίου Άρη Παύλου που ξεκίνησε και συνεχίζεται στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

Με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων στις 29 Οκτωβρίου, ο Άρης Παύλος μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας.

Το φωτογραφικό εργαστήρι ξεκινάει τα μαθήματα την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στο χώρο του Μορφωτικού συλλόγου Αίγινας (Νοσοκομείου και Αγίου Νεκταρίου ). Θα λειτουργήσουν 2 τμήματα, ένα για αρχαρίους-καινούργια μέλη στις 6μ.μ. και ένα για προχωρημένους – παλιά μέλη στις 8μ.μ.
Η ιστορία της φωτογραφίας και εφαρμογές της, φωτισμός-φωτομέτρηση-κάδρο-φωτογραφική μηχανή, επεξεργασία της φωτογραφίας, η σημειολογία και  η αισθητική ανάλυση της εικόνας, η φωτογραφία σαν γλώσσα-τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας, η παρουσίαση γνωστών φωτογράφων, οι ασκήσεις σε φωτογραφικά θέματα,οι επισκέψεις φωτογράφων στο χώρο μας, η δημιουργία φωτογραφικού θέματος με προσωπικό ύφος, η προετοιμασία της ομαδικής έκθεσης και η παρουσίαση της  στο τέλος είναι κάποια από τα θέματα που θα απασχολήσουν τους ενδιαφερόμενους.

Τα μαθήματα γίνονται από τον φωτογράφο Άρη Παύλο, κάθε Τετάρτη και η πρώτη συνάντηση,  στις 29/10 είναι ενημερωτική.  Πληροφορίες στο τηλ. 6971630495


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png