Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

6ο Φεστιβάλ Φιστικιού. Η κ. Μαίρη Κουκούλη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του φεστιβάλ κυρία Μαίρη Κουκούλη. Η κυρία Κουκούλη παρουσίασε αναλυτικά το φετινό, κυρίως πρόγραμμα του φεστιβάλ και παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες για την κάθε εκδήλωση ξεχωριστά.

Η πρόεδρος του φεστιβάλ καλεί όλους τους κατοίκους και τους φίλους της Αίγινας να παρακολουθήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις, του κεντρικού προγράμματος της φετινής γιορτής του φιστικιού στο νησί, που χαρακτηρίζεται από το θεατρικό δρώμενο της τελετής έναρξης, η οποία για πρώτη φορά θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό, τις μουσικές εκδηλώσεις και την κεντρική συναυλία, τις εικαστικές εκθέσεις, τις εκδηλώσεις της γαστρονομικής ομάδας, τις δράσεις και τα ψυχαγωγικά ή εκπαιδευτικά παιχνίδια της παιδικής ψυχαγωγίας, την ανάδειξη της τέχνης του κοπανελιού, την ιδιαίτερα σημαντική ημερίδα για το κελυφωτό φιστίκι, το Aegina Marathon Challenge, τα τουρνούα σκάκι και πινγκ - πονγκ, τις ξεναγήσεις στα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του νησιού.

Σημείωση: Να αναφέρουμε κάτι που δεν ακούγεται στο video, είναι τα ονόματα της μπάντας "Red stars" που αποτελείται από τους μουσικούς: Αντώνη Κάσση, Μαρία Γκιούρκα και Μικαέλλα Μαρίνη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png