Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

"Η Αναγνώριση". H Γιώτα Φέστα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τη σημερινή θεατρική της παράσταση στην Αίγινα.

Μία παράσταση θα δώσει σήμερα το βράδυ η ηθοποιός Γιώτα Φέστα στην Αίγινα, στο θέατρο "Δύο Κερκίδες" στην Πέρδικα. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό μονόλογο που ερμηνεύει και σκηνοθετεί η ίδια και φέρει την υπογραφή του Άκη Δήμου. Το θέατρο "Δύο Κερκίδες" βρίσκεται στο δρόμο προς το Σφεντούρι και η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. Η γνωστή ηθοποιός λίγες ώρες πριν την παράσταση σήμερα το βράδυ, μίλησε για το θεατρικό έργο "Η Αναγνώριση" στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια φέρουν την υπογραφή της Βαρβάρας Μαυρακάκη. Η μουσική, γραμμένη γιά την παράσταση, είναι του Δημήτρη Μαραμή.
Η πρώτη εκδοχή του κειμένου της "Αναγνώρισης" δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Εντευκτήριο" (τχ. 57, Απρίλιος-Ιούνιος 2002). Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα για 20 παραστάσεις τον Οκτώβριο του 2012, και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο του 2013. Επίσης στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ρεθύμνου τον Απρίλιο του 2014.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ και 5 ευρώ για ανέργους και φοιτητές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png