Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Σημαντικές επιτυχίες για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας σε πρόσφατες διοργανώσεις.


Τις τελευταίες αγωνιστικές επιτυχίες του ΟΑΚ Αίγινας παρουσίασε ο Βασίλης Ζαμπέλης, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Πιο συγκεκριμένα, στην αθλητική εκδρομή του ΟΑΚ Αίγινας στον Γαλατά, στους Παντροιζηνιακούς αγώνες, στα 23 χιλιόμετρα την πρώτη θέση πήρε ο Γιαννούλης Γεώργιος μετά από πολύ καλή εμφάνιση, στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες επικράτησε η Τζίμα Βασιλική. Στα 10000 μέτρα ο προπονητής του συλλόγου μας Ζαμπέλης Βασίλης  κέρδισε τον αγώνα όπως και ο άλλος προπονητής του ΟΑΚ Αίγινας Φωτάκης Ανδρέας  κέρδισε τον αγώνα των 3000 μέτρων. Η Λάλιζα Χαρά ήρθε στην δεύτερη θέση στα 10000 μέτρα. Στα 3000 μέτρα στις κατηγορίες τους Ο Ρανσόν Αλέξιος πήρε την πρώτη θέση όπως και η Γιαννούλη Κορίνα. Την δεύτερη θέση πήραν η Τσοκάντα Ειρήνη, Τζίμας Πάνος, Κοσμάς Βαγγέλης και ο Παύλος Άρης. Ο Γιαννούλης Ιάκωβος, η Χρυσοχόου Ευγενία και ο Κωτάκης Στέφανος πήραν την τρίτη θέση. 

Στα 1000 μέτρα οι μικροί αθλητές μας πήγαν εξαιρετικά  όλοι . Η Σταθάκη Νεκταρία πήρε την πρώτη θέση στα κορίτσια με τον Ζαμπέλη Γιώργο να βγαίνει πρώτος και αυτός στην κατηγορία του και ο Τζίμας Αντώνης δεύτερος. . Ο Ζαμπέλης Αντώνης έπεσε στο νήμα με ένα άλλο παιδί και βγήκε δεύτερος   και ο Βογιατζόπουλος Δημήτρης  στην ίδια κατηγορία  πήρε την έκτη θέση τρέχοντας εξαιρετικά . Αγωνίστηκαν και οι παρακάτω αθλητές 10000 μέτρα Τριανταφύλλου Σώζων, 3000 μέτρα Ανδρεάδης Παύλος , Γιαννούλη Ελένη , Ελκχοντάρι Ιωσήφ , Γιαννούλη Ελένη , Ζησιμάτος Γιώργος ( τέταρτος ) , Ιωάννου Θάνος,  Κυπριώτη Μαρία  , Κυπριώτης Ιάσωνας , Λυκούδη Ανθή , Μυλωνόπουλος Γιάννης , Ροδάκης Νάσος , Τσαιλάς Παναγιώτης , Χαλδαίος Νίκος , Χαλδαίου Σύλβια , Χριστόπουλος Βασίλειος , Λυκούρη Δέσποινα και Μαρίνη Μάγδα και τέλος 1000 μέτρα Καλαμάκης Άγγελος, Μυλωνόπουλος Παναγιώτης, Λυκούρη Δέσποινα, Τσαιλάς Κωστής, Τσίρος Χρήστος και Αποστολοπούλου Αλεξάνδρα.  Οι προπονητές του συλλόγου μας έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των αθλητών και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους.

Επίσης, μετά την κακή μέρα που βρέθηκε ο αθλητή του συλλόγου Μπουντούλης Χρήστος  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10000 μέτρων, αγωνίστηκε στην Χαλκίδα στα Bikos Street Relays 2018 τερματίζοντας στην πρώτη θέση με χρόνο 32'58''. Σημαντικός στόχος του αθλητή μας είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα 5000 μέτρων το καλοκαίρι. Τέλος, στη δεύτερη μέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών πήραν μέρος από τον σύλλογο ο Μπουντούλης Χρήστος και Καρούντζος Παναγιώτης στα 5000μ κατακτώντας την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα , με χρόνο 15'42'' και 16'19''. Αγωνίστηκε και ο πρωταθλητής μας στο δέκαθλο, Ρανσόν Αλέξιος στον ακοντισμό και στο μήκος με επιδόσεις 38.31 μέτρα (9ος) και 5.97 μέτρα (9ος).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png