Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιώργος Μπήτρος παρουσιάζει το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.


Το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, που διοργανώνει η ΚΕΔΑ, παρουσίασε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο Γιώργος Μπήτρος, ο οποίος είναι υπεύθυνος της διοργάνωσης για πέμπτη συνεχή χρονιά. Τα κύρια χαρακτηριστικά των παραστάσεων του φετινού προγράμματος είναι οι τρεις μεγάλες κωμωδίες που φιλοξενεί, αλλά και το γεγονός ότι οι παραστάσεις του φεστιβάλ επιστρέφουν στο χώρο του Κυβερνείου, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου. "Η θετική αύρα του φεστιβάλ", αποτυπώθηκε και στην επικοινωνία για συμμετοχή θεατρικών σχημάτων ήδη από τις αρχές Μαρτίου.

Το φεστιβάλ ξεκινά στις 21 Ιουλίου με τη θεατρική παράσταση "Ο γάμος του Καραχμέτη", σε σκηνοθεσία Όλιας Λαζαρίδου. Στη θεατρική αυτή παράσταση πρωταγωνιστεί ο Αιγινήτης Νίκος Χαλδαιάκης. Πρόκειται για μία παράσταση που έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, ένα "δυναμικό ξεκίνημα" για το φεστιβάλ, όπως την χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπήτρος. Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Παρασκευή 27 Ιουλίου με το έργο του Θοδωρή Αθερίδη "Η Άγρια Δύση". Γνωστά ονόματα όπως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα πλαισιώνουν αυτή την θεατρική παράσταση. Επίσης, την Παρασκευή 3 Αυγούστου το πρόγραμμα του φεστιβάλ φιλοξενεί την παράσταση "Τα ραδίκια ανάποδα" με τον Γιώργο Γαλίτη, που είναι μία ακόμη κωμωδία η οποία έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου έχει παρουσιαστεί.
 
Το κοινό του φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για μία ακόμη φορά την "Ασκητική" του Νίκου Καζαντζάκη με τον Βασίλη Βασιλάκη. Ακολουθεί το έργο "Πεθαίνω σαν χώρα" του Δημήτρη Δημητριάδη με τον Τάσο Μπλάτσιο. Η συνέχεια με το έργο "Επάγγελμα πόρνη" και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και την "Ανδρομάχη" του Ευριπίδη. Τέλος την Κυριακή 5 Αυγούστου το φεστιβάλ θα παρουσιάσει τον Βαγγέλη Πιτσιλό και την Δέσποινα Γιαννούλη σε μία παράσταση παράγωγή για το φεστιβάλ με τίτλο "Η Κιβωτός, το ιερό οκ".
 
Όπως εξήγησε ο Γιώργος Μπήτρος αναμένονται απαντήσεις για δύο ακόμη παραστάσεις, ώστε να οριστικοποιηθεί και να τυπωθεί το πρόγραμμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png