Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιώργος Πέππας και ο Ανδρέας Κοκόλης μιλούν για την αποστολή βοήθειας στην Νέα Μάκρη.


Μία σημαντική πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, που στόχο έχει την αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες της Νέας Μάκρης. Ο Γιώργος Πέππας και ο Ανδρέας Κοκόλης βλέποντας την δυστυχία των συνανθρώπων μας, θέλησαν να αντιδράσουν άμεσα και να βοηθήσουν, συγκεντρώνοντας είδη που έχουν απόλυτη ανάγκη οι κάτοικοι που αυτών των περιοχών. Ήδη από το μεσημέρι δημοσιεύθηκε το Δελτίο Τύπου που ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και τι είδη πρέπει να συγκεντρώσουν δίνοντας μία σχετική λίστα, η οποία αυτή τη στιγμή έχει διευρυνθεί.

Όπως εξήγησε ο Αντρέας Κοκόλης, τα φάρμακα και ο ρουχισμός είναι οι δύο κατηγορίες που θα πρέπει να δοθεί μεγάλο βάρος και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται. Υπάρχει και μία σημείωση που αφορά όσους θέλουν να προσφέρουν εμφιαλωμένα νερά, τα οποία την Παρασκευή και το Σάββατο πρέπει να παραδοθούν στην μεταφορική Τάκης Λαδάς στο Λεούσειο και στη μεταφορική Λακαβάς στο Λεόντι. Μάλιστα τα δύο πρακτορεία, θα μεταφέρουν δωρεάν τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν.

Σημεία συγκέντρωσης είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων του κυρίου Κοκόλη στους Αγίους Ασωμάτους, Πέρδικα, Ασώματοι, Αγία Μαρίνα, Αγίοι, τα πρατήρια υγρών καυσίμων Λαδάς στην Κυψέλη και στην Καβουρόπετρα, στην Shell στο Μεσαγρό, στην ACS Couriers και στο γραφείο της Συμβουλευτικής - Διεκπεραιωτικής στην Αφαία.

Οι άνθρωποι εκεί, όπως μας εξήγησαν από τις επαφές που έκαναν, δεν έχουν ούτε παπούτσια. Χρειάζονται ρούχα, αλλά και φάρμακα. Η λίστα είναι η ακόλουθη, ενώ στο video υπάρχουν αναλυτικά όσα έχουν προστεθεί από το μεσημέρι.

1. Ρουχισμό
2. Πάνες
3. Παιδικά γάλατα και κονσέρβες
4. Αλοιφές εγκαυμάτων
5. Betadine, ιώδιο
6. Γάζες
7. Νερά εμφιαλωμένα
8. Πετσέτες
9. Είδη προσωπικής υγιεινής
10.Βιταμίνες
11.Μπισκότα
12.Μακαρόνια
13.Όσπρια
14.Ρύζια
15.Παιδικές κρέμες
Οτιδήποτε άλλο μακράς διάρκειας που δεν χρειάζεται ψυγείο.

Πληροφορίες, Γιώργος Πέππας 6937147886 και Ανδρέας Κοκόλης 6953095049.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png