Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Έρανος συμπαράστασης στου πυρόπληκτους της Αττικής. Πρωτοβουλία του νοσοκομείου "Ο Άγιος Διονύσιος" και του ιατρού κ. Γρηγόρη Γαλάνη.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί ο γιατρός κύριος Γρηγόρης Γαλάνης, που μαζί με το νοσοκομείο Αίγινας ο Άγιος Διονύσιος αναπτύσσουν μία πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την αγορά παραϊατρικού υλικού για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Έτσι, όποιος το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό θέλει, μικρό ή μεγάλο στο λογιστήριο του νοσοκομείου από σήμερα Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Για το σκοπό το νοσοκομείου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Το Νοσοκομείο Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος", με πρωτοβουλία του Ιατρού κ. Γαλάνη Γρηγόρη, παράλληλα με την ιδιωτική πρωτοβουλία των κ.κ. Πέππα Γεωργίου και Κοκόλη Ανδρέα, που παρουσιάστηκε από το Δελτίο του Aegina portal, διοργανώνει έρανο συμπαράστασης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας των χθεσινών γεγονότων που συγκλόνισαν τη χώρα μας.

Για διευκόλυνσή σας, όποιοι θέλετε να συνδράμετε, Ιδιώτες και Φορείς, μπορείτε να καταθέσετε το ποσόν που επιθυμείτε στο Λογιστήριο του Νοσοκομείου μας κατά τις ημέρες Τετάρτη 25/07, Πέμπτη 26/07 και Παρασκευή 27/07.

Με το ποσόν που θα συγκεντρωθεί, το Νοσοκομείο μας θα προμηθευτεί παραϊατρικό υλικό από τους Προμηθευτές του Ιδρύματος και με δωρεάν μεταφορά από το Πρακτορείο SARONIC TRANS της κ. Λαδά Ευαγγελίας θα το αποστείλει στις πληγείσες περιοχές.

Καλούμεθα όλοι να συμπαρασταθούμε στην τραγωδία των συνανθρώπων μας.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.

Από τη Δ/νσ".

Επίσης ο κύριος Γαλάνης έχει έρθει ήδη σε επαφή με καλλιτέχνες του νησιού, για τη διοργάνωση μίας μεγάλης συναυλίας τα χρήματα της οποίας θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png