Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Στις 18 Αυγούστου η ετήσια συγκέντρωση τροφίμων, από το Ίδρυμα της Τράπεζας Τροφίμων και τον Σύλλογο Αίγινας Εθελοντής.


Για μία ακόμη χρονιά, είναι η πέμπτη, το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων για την Καταπολέμηση της Πείνας και ο Σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής", θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 18 Αυγούστου, την εθελοντική δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων σε super markets της Αίγινας. Τα σημεία στα οποία θα γίνει η εθελοντική δράση είναι τα ακόλουθα:

  • Στο Κρητικό στην οδό Καποδιστρίου
  • Στον Κρητικό στις Πολλές Ελιές
  • Στην Κυψέλη στο EXPRESS
  • Στο οπωροπωλείο του Δ. Λαμπαδάριου (Ντελούκας) στην οδό Αφαίας
Για τη σημαντική αυτή δράση μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, εκ μέρους του συλλόγου ο κ. Λουκάς Μαρτίκας. Η δράση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς συγκεντρώνεται ένα μεγάλο μέρος της ποσότητας τροφίμων που χρειάζεται στο σύλλογος, για να ενισχύσει τις 160 οικογένειες του νησιού που στηρίζει κάθε μήνα. Οι εθελοντές θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στις εισόδους των καταστημάτων και θα βρίσκοτναι μέχρι το απόγευμα, κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

Εκτός από την συγκεκριμένη δράση, ο κ. Λουκάς Μερτίκας αναφέρθηκε στις ανάγκες του συλλόγου σε λάδι, καθώς χρειάζεται 160 λίτρα λάδι τον μήνα και οι ανάγκες του σχεδόν φτάνουν τους δύο τόνους το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δράσης του συλλόγου, αφού ο "Αίγινα Εθελοντής" καλύπτει τις ανάγκες 120 παιδιών όλων των ηλικιών. Μάλιστα στις αρχές Σεπτεμβρίου θα "τρέξει" μία δράση στα βιβλιοπωλεία του νησιού για την προμήθεια σχολικών ειδών που θα διατεθούν για τις ανάγκες αυτών των παιδιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png