Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τον "8ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2019".


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί ο Βασίλης Ζαμπέλης, καθώς δημοσιεύθηκε η προκήρυξη της κορυφαίας δρομικής διοργάνωσης με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας". Φέτος διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2019. Δύο ημέρες πριν δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του αγώνα, καθώς και ο σύνδεσμος με τον οποίο μπορούν οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, λίγο πριν ταξιδέψει για την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα για την έκθεση που διοργανώνεται στα πλαίσια του Κλασσικού Μαραθωνίου, όπου ο "8ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2019" συμμετέχει με δικό του περίπτερο. Ο Βασίλης Ζαμπέλης κάλεσε τους φίλους του αγώνα να επισκεφθούν το περίπτερο και να ενημερωθούν για τα νεώτερα της διοργάνωσης και να δηλώσουν συμμετοχή. Ο περσινός αγώνας είχε ξεπεράσει κατά πολύ τους 1.015 δρομείς, κάτι που δεν είχε προηγούμενο σε τέτοιου είδους αγώνες στο νησί.

Το Aegina Portal θα είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης. Θα υπάρξει συχνή ενημέρωση για τις συμμετοχές και όλα τα σχετικά θέματα τους μήνες, που ακολουθούν μέχρι την ημέρα της διεξαγωγής του και βέβαια η ζωντανή μετάδοση με την επιμέλεια του Σταύρου Ρωπαΐτη. Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του αγώνα και το link για τις δηλώσεις συμμετοχής εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png