Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

"Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα". Από το θεατρικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου. Η πρεμιέρα την Παρασκευή.


Το έργο "Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα", του Εντουάρτντο Ντε Φίλιππο, θα παρουσιάσει το Θεατρικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω των επισκευών που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην αίθουσα και τους βοηθητικούς χώρους του θεάτρου, τα μέλη του συλλόγου θα κάνουν πρεμιέρα για την θεατρική χειμερινή σεζόν της Αίγινας, αυτή την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με ένα έργο που έχει διασκευάσει και σκηνοθετεί ο Γιώργος Μπήτρος. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, με την ευκαιρία της πρεμιέρας, μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας.

Στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια από την ΚΕΔΑ, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι χώροι. Έχουν αλλαχθεί αρκετές σειρές καθισμάτων με καινούργια και έχουν επισκευαστεί τα παλιά. Έχουν γίνει πολλές ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες και γενικότερα η συνολική εικόνα στον εσωτερικό χώρο του θεάτρου έχει αναβαθμιστεί.

Οι συντελεστές της παράστασης:
  • Μετάφραση: Αλέκα Κατσέλη
  • Διασκευή – σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Μαίρη Σταυρίδου.
  • Μουσική επιλογή: Ανέστης Κορνέζος.
  • Κατασκευή σκηνικών: Γιώργος Κοττάκης – Κώστας Φύσσας
  • Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Μουσουλέας.
  • Τους ρόλους ερμηνεύουν με τη σειρά εμφανίσεως οι: Νένα Τρικοπούλου, Ελλάς Σώρρου, Κώστας Φύσσας, Γιώργος Κοττάκης, Παντελής Γκαρής, Πασχάλης Μελισσάρης, Αρετή Κουκούμη, Ασπασία Φωτάκη, Αντώνης Γκλαβάς, Στέλιος Ξυδέας, Νίκος Νικολάου, Στέλλα Λεούση, Στέλιος Κοττάκης, Νίκος Πέππας,
Παραστάσεις: από Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή έως 17 Δεκεμβρίου. Ώρα έναρξης: 20.00 Τιμή εισόδου : 5 ευρώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png