Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ Καίτη Σαλπέα για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας.


Την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα, φιλοξένησε σήμερα το πρωί το ραδιόφωνο του Aegina Portal, καθώς σε λίγες ώρες ξεκινά, στην παραλία της Αίγινας, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι την 1η Ιανουαρίου και έχει ως επίκεντρο την διασκέδαση και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα Παρασκευή το Christmas Run στην παραλία της Αίγινας στις 4:30 μ.μ. τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πύργο του Μαρκέλλου στις 5:30 μ.μ. και συναυλία με τον Δημήτρη Δρίσα και τον Μανώλη Μακαρατζή σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Αύριο Σάββατο, ξεκινά το παιχνίδι με τα φουσκωτά για τα παιδιά. Τα φουσκωτά παιχνίδια θα λειτουργούν πρωί και απόγευμα, ενώ θα πραγματοποιηθούν παιδικές δραστηριότητες με την Αυγουστίνα και την Ειρήνη Κυπριώτη, όπως κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών και στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου μαζί με τα παιδιά. Στο πρόγρμμα συμμετέχουν επίσης η Παναγιώτα Καλαμάκη και η Μάρθα Πούλιου από την "Πιτσιρικούπολη".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράσταση από τον Μάγο Σανκάρα, καθώς και παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κατασκευές και δημιουργική απασχόληση. Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του προγράμματος είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα αναλυτικά μπορείτε να το δείτε εδώ.