Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Αίγινας, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της Αίγινας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Αίγινας, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της Αίγινας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που αναμένεται να επικρατήσουν στο νησί. Αυτή τη δήλωση έκανε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal η πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα. Έτσι, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αίγινας και της ιδίας, αύριο Τρίτη δεν θα λειτουργήσουν: ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Αίγινας, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της Αίγινας, καθώς αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, κοντά στο 0°C.

Απόσπασμα εκπομπής από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία κυρία Καίτη Σαλπέα.Τέλος, αύριο την ίδια ώρα θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση, εάν τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ή θα λειτουργήσουν κανονικά την Τετάρτη.