Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Κλειστά όλα τα τα σχολεία της Αίγινας αύριο Τρίτη, σύμφωνα με νεώτερη δήλωση του κ. Δημήτρη Μούρτζη.


Τελικά, όλα τα σχολεία της Αίγινας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση που έκανε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Έτσι, αύριο θα μείνουν κλειστά ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Αίγινας, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και το ΓΕΛ Αίγινας και το ΕΠΑΛ Αίγινας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Απόσπασμα εκπομπής από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Δημήτρη Μούρτζη.



Ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης είπε ότι είναι μία απόφαση η οποία πάρθηκε από κοινού με τον κ. Βαγγέλη Δέδε πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και την πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής κυρία Καίτη Σαλπέα, που στόχο έχει την ασφάλεια των μαθητών, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν αύριο Τρίτη στην Αίγινα. Ο κύριος Μούρτζης απέδωσε σε λάθος την μεμονωμένη ανακοίνωση που έκανε νωρίτερα η κυρία Καίτη Σαλπέα και αφορούσε μόνο τον Βρεφονηπιακό Σταθμό και την Πρωτοβάθμια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png