Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώνου του Aegina Portal

Σε κλίμα κατάνυξης το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Μητρόπολη της Αίγινας.

Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Μητρόπολη της Αίγινας.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέσθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στη Μητρόπολη Αίγινας, με τη συμμετοχή των πιστών. 




Το πρωί της ίδιας ημέρας, στους ναούς του νησιού τελέστηκε ο Εσπερινός της Μεγάλης Τετάρτης, καθώς και η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, προετοιμάζοντας τους πιστούς για τις ιερές στιγμές των ημερών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, που θα ακολουθήσουν.


Κατά την απογευματινή ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου, διαβάστηκαν τα επτά Ευαγγέλια και οι επτά ευχές. Στο τέλος του Μυστηρίου, ο ιερέας έχρισε τους πιστούς με το ευλογημένο έλαιο, σχηματίζοντας το σημείο του Σταυρού στο μέτωπο, το πηγούνι, τα μάγουλα και τις παλάμες τους.

Featured

Ο κ. Χρήστος Ρέππας για την σημερινή απεργία και τα ποσοστά συμμετοχής στην Αίγινα.


Με κύριο αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς πραγματοποιείται σήμερα από την ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ 24ωρη πανελλαδική απεργία. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί ο εκπαιδευτικός κύριος Χρήστος Ρέππας, με την ιδιότητά του ως προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού.

Απόσπασμα εκπομπής από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την απεργιακή κινητοποίηση ο σύλλογος έχει εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου που μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.