Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Οι κύριοι Δημήτρης Μούρτζης, Τάσος Αμάφης και Μανώλης Λεούσης, για τα λιμενικά έργα σε Πέρδικα και Αγ. Μαρίνα.


Τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αίγινας κύριο Τάσο Αμάφη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριο Μανώλη Λεούση, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Αναφέρθηκαν, στην πρόσφατη θετική εξέλιξη, για τα λιμενικά έργα σε Πέρδικα και Αγία Μαρίνα προϋπολογισμού 7.060.000, ευρώ η προκήρυξη των οποίων αναρτήθηκε λίγες ημέρες πριν και η αποσφράγιση των προσφορών έχει οριστεί για τις 26 Μαρτίου 2019.

Τόσο ο κύριος Αμάφης, όσο και ο κύριος Λεούσης, αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα των δύο έργων για την ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες είναι πρόεδροι και στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί προκειμένου αυτά τα έργα υλοποιηθούν.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στην προσφορά του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κυρίου Γιώργου Σκαλτσιώτη, χαρακτήρισε ως "όνειρο ζωής" την κατασκευή των δύο λιμανιών και υπογράμμισε τις προσπάθειες της διοίκησης προκειμένου να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Τέλος, με την ευκαιρία, το Aegina Portal ανακοίνωσε ότι χθες ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της προεκλογικής παρουσίας των υποψηφίων, του οποίου την επιμέλεια έχει ο Σαράντης Ευσταθόπουλος. Λόγω των περιορισμών που θέτει (μέχρι αυτή τη στιγμή) ο εκλογικός νόμος για την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων, δεν αποκλείεται να δούμε τις παρουσιάσεις των υποψηφίων δημάρχων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αλλά και δομημένες συζητήσεις (debate) πριν το δίμηνο της προεκλογικής περιόδου, δηλαδή μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Για τον σχεδιασμό της παρουσίασης των υποψηφίων θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση σύντομα, πάντα σε συνδυασμό και με την "επιφύλαξη ειδικότερων ρυθμίσεων" όπως αναφέρει η σχετική νομοθεσία, αλλά και τις εξελίξεις στο πεδίο των υποψηφιοτήτων της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png