Με σημαντικές επιτυχίες ξεκίνησε η χρονιά για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας. Διακρίσεις Ρανσόν και Καρούτζου.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Ζαμπέλης, με την ευκαιρία δύο σημαντικών διακρίσεων για τον ΟΑΚΑ. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου , που έγινε στα Τρίκαλα , ο αθλητής Καρούτζος Παναγιώτης κατέλαβε την 11η θέση. Μια διάκριση για τον αθλητή που φέτος έχει μεγάλη βελτίωση και πλέον είναι στους καλύτερους δρομείς αντοχής στην Ελλάδα.  Ο αγώνας έγινε με πολύ δύσκολες συνθήκες , πολύ κρύο και χιόνι, αλλά δεν επηρέασε τον Καρούτζο, που πήρε την 11η θέση στα 10.000 μέτρα ανδρών με χρόνο 32'26''. Να θυμίσουμε ότι ο αθλητής του ΟΑΚΑ ήταν και ο νικητής στα 5000 μέτρα του ''Ιωάννη Καποδίστρια''. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.Θα ακολουθήσει λίγη ξεκούραση και μετά η προετοιμασία για τους αγώνες του ανοικτού στίβου, με αρχή το διασυλλογικό πρωτάθλημα τον προσεχή Απρίλιο. Ρεκόρ έκανε με 35'01'' στον ίδιο αγώνα ο Ράπτης Αλέξανδρος και κατετάγη στην 46η θέση. Φέτος ο αθλητής του ΟΑΚΑ κάνει ρεκόρ όπου και αν τρέχει ( έκανε και 2.41' στον μαραθώνιο). Επόμενος αγώνας για τον Αλέξανδρο θα είναι ο μαραθώνιος της θεσσαλονίκης , τον Απρίλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου πραγματοποίησε ο Ρανσόν Αλέξης. Ο αθλητής του ΟΑΚΑ αγωνίστηκε στο έπταθλο και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Η παρουσία του στον αγώνα ήταν εξαιρετική και αν δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας πριν τον αγώνα , θα είχε πάει ακόμα καλύτερα. Η επίδοση ήταν 4.457 βαθμούς και η επιδόσεις του στα αγωνίσματα 7''.40 στα 60 μέτρα , 6.28 μήκος , 11.79 σφαίρα , 1.74 ύψος , 9''.22 60μ εμπόδια , 3.90 επί κοντό και 3'06'' στα 1.000 μέτρα.