Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο νέος δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Τον νέο δήμαρχο Αίγινας κύριο Γιάννη Ζορμπά φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, λίγο πριν συμπληρωθούν είκοσι ημέρες από την νίκη του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Αίγινας. Η συζήτηση αφορούσε στη συνέχεια μίας συζήτησης - ενημέρωσης που ξεκίνησε λίγο μετά την ολοκλήρωση του χθεσινοβραδινού συμβουλίου, για την έναρξη της συμμετοχής του Τεχνικού Συμβούλου στην κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας. Ο κύριος Ζορμπάς αναμένεται ότι την Παρασκευή, θα έχει συνάντηση με τον κύριο Δημήτρη Κωνσταντινίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της κατασκευής του αγωγού.

Αυτή την περίοδο ο κύριος Γιάννης Ζορμπάς, η διοίκηση του οποίου θα αναλάβει στις 1 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να ενημερώνεται γύρω από τρέχοντα θέματα που αφορούν στην λειτουργία του δήμου. Αναφορικά με το ζήτημα της πεζοδρόμησης της παραλίας είπε ότι σήμερα το πρωί έγινε συνάντηση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κατά την οποία αποφασίστηκε να αποσταλεί η επικαιροποιημένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου το ζήτημα της παραλίας να λυθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σε άλλο ζήτημα όπως αυτό της καθαριότητας αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις και στις ελλείψεις που έχει παρατηρήσει ότι υπάρχουν στην υπηρεσία αυτήν την περίοδο. Η συζήτηση περιελάμβανε και άλλα θέματα τα οποία θα απασχολήσουν την νέα διοίκηση κατά την ανάληψη των καθηκόντων της, στο πνεύμα της συνεργασίας που εκπορεύεται μέσα από τον "Κλεισθένη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png