Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Στις 20 Ιουλίου ξεκινά το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Ο κ. Γιώργος Μπήτρος παρουσιάζει το πρόγραμμα των παραστάσεων.


Από τις 20 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου θα διαρκέσει φέτος το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, όπως και πέρυσι, καθώς ο χώρος διασφαλίζει πολύ καλύτερες συνθήκες για την παρουσίαση των παραστάσεων, για τους ηθοποιούς και τους θεατές, ενώ υπάρχει διαθέσιμη είσοδος για ΑΜΕΑ. Η μοναδική παράσταση που θα παρουσιαστεί σε άλλο χώρο είναι αυτή της Κυριακής στις 4 Ιουλίου με τίτλο "Τα παράσιτα του παραδείσου", που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του Λαογραφικού. Η ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων είναι 21:15.

Το φεστιβάλ κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Ιουλίου με μία οπερέτα που έχει τίτλο: "Η πρώτη αγάπη", από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Η είσοδος σε αυτήν την παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό. Σε όλες τις άλλες οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους κατά την είσοδό τους στην παράσταση ή σε προπώληση από το Κέντρο Τύπου και το Cafe "Εν Πλω" στην παραλία της Αίγινας. Όπως στις προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και σε αυτή οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από τους ίδιους τους θιάσους και αναγράφονται στο πρόγραμμα των παραστάσεων. Εκεί αναγράφονται επίσης οι τιμές προπώλησης, φοιτητικό - ανέργων και ΑΜΕΑ.

Για όλα αυτά, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει το θεατρόφιλο κοινό της Αίγινας που θα παρακολουθήσει το φεστιβάλ, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο υπεύθυνος της καλλιτεχνικής διεύθυνσης κ. Γιώργος Μπήτρος.

Οργανωτική επιτροπή του 9ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας: Σαλπέα Καίτη, Μούρτζης Γεώργιος, Μπήτρος Γεώργιος, Σταυρίδου Μαίρη, Χαρτοφύλακα Μάρθα και Μπήτρου Νεκταρία.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png