"Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα" από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς". Στις 19 Οκτωβρίου στην Αίγινα.


Στις 19 Οκτωβρίου για μία ακόμη χρονιά έρχεται στην Αίγινα, μία δράση - θεσμός για την οδηγική ασφάλεια, η "Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα" από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς", υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε χθες ο κύριος Φίλιππος Αντωνίου, που συντονίζει τα τελευταία χρόνια την εθελοντική αυτή πρωτοβουλία. Για την ακρίβεια είναι η τέταρτη χρονιά που την συντονίζει ο ίδιος και η 13η συνολικά. Φέτος, η δράση δεν θα γίνει σε κάποιο bar όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια, αλλά σε ένα περίπτερο που θα στηθεί στην παραλία της Αίγινας. Στην εκδήλωση συμμετέχει και το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Στόχος του προγράμματος η ενημέρωση των νέων, αλλά και των οδηγών όλων των ηλικιών για τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ και την παρακίνηση για καθιέρωση του "Οδηγού της παρέας", που δεν θα πιει ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τους φίλους του πίσω μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, άλλωστε "το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί".

Ο κ. Αντωνίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι είναι διαθέσιμος με κάθε τρόπο να βοηθήσει την δράση.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά σε αυτή την δράση, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στο τηλέφωνο 6950483002 για περισσότερες πληροφορίες.