Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Κοινή δράση για την προσφορά τροφίμων στη "Κιβωτό του Κόσμου", από τις κυρίες Σοφία Ζαραβέλα και Σταυρούλα Σώρρου.


Μία κοινή δράση από τις κυρίες Σοφία Ζαραβέλα, ιδιοκτήτρια του "Κέντρου Ξένων Γλωσσών Πρότυπο" και Σταυρούλα Σώρρου, ιδιοκτήτρια του "The Brilliant School", ξεκινά αύριο 15 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την συγκέντρωση και προσφορά τροφίμων στην "Κιβωτό του Κόσμου", ένα οργανισμό - καταφύγιο που έχει ιδρύσει ο Πατέρας Αντώνιος "για να ξαναδώσει σε κάποια παιδιά την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο".

Οι δύο κυρίες μίλησαν σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, παρουσιάζοντας την εθελοντική αυτή πρωτοβουλία, καλώντας τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν, καθώς η δράση δεν αφορά μόνο τους γονείς και τους μαθητές των δύο φροντιστηρίων, αλλά όλους τους κατοίκους της Αίγινας που επιθυμούν να στηρίξουν την "Κιβωτό".

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 22970 26057 από την κυρία Σταυρούλα Σώρρου στο "The Brilliant School" ή στο τηλ: 22970 25775 από την κυρία Σοφία Ζαραβέλα, στο "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πρότυπο".

Η λίστα με τρόφιμα και τα είδη που μπορούν να προσφέρουν οι κάτοικοι του νησιού είναι: ζάχαρη, μέλι ,όσπρια, κρουασάν , μπισκότα, ψωμί τοστ και σακούλες σκουπιδιών και συσκευασμένα σνακ για το διάλειμμα.

Μέσα στη διάρκεια των γιορτών μια αποστολή από τα παιδιά των δύο κέντρων και τις δασκάλες τους Σοφία Ζαραβέλα και Σταυρούλα Σώρρου θα μεταφέρει τα τρόφιμα στην Κιβωτό, γιατί "Η αγάπη τρόπους μηχανεύεται και δεν έχει σύνορα και όρους", όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δράσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png