Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για την συμμετοχή του συλλόγου στον "Παλαμήδειο Άθλο" και τις τελευταίες εξελίξεις στην προετοιμασία του αγώνα "Ιωάννης Καποδίστριας 2020".

 
Με πολύ καλά αποτελέσματα επέστρεψαν οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας από τον  "Παλαμήδειο Άθλο", που συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Νοεμβρίου. Οι αθλητές του συλλόγου πήραν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση παρά την βροχερή μέρα που επικρατούσε.

Στον "Παλαμήδειο Άθλο" (5χλμ με ανάβαση τα 999 σκαλοπάτια του Παλαμηδείου) ο Κωνσταντέλλος Σωτήρης ήρθε 8ος με χρόνο 23'57''. Στα 10χλμ η Μακρίδη Ελίνα ήρθε 6η στις γυναίκες και 1η στην ηλικιακή κατηγορία της με χρόνο 47'44'' ενώ 105ος και 12ος στην ηλικία του ο Τζίμας Παναγιώτης με χρόνο 49'44''.
 
Στα 3χλμ (δεν υπήρχε χρονομέτρηση) συμμετείχαν η Σταθάκη Νεκταρία, Μαρίνη Μαρία, Μαργαρίτης Κωνσταντίνος, Τζίμα Βασιλική, Σπανού Μαρία και Ασημαντώνη Ιωάννα. Τέλος στον παιδικό αγώνα 1ος ήρθε ο Αντώνης Ζαμπέλης, 2ος ο Κωνσταντέλλος Ηλίας, 5ος ο Τζίμας Αντώνης, 6ος ο Ζαμπέλης Γιώργος και ακολούθησαν ο Κωνσταντέλλος Χάρης και Τζίμας Αργύρης.
 
Επίσης, ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην διοργάνωση του 9ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, που θα γίνει στην Αίγινα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Όπως εξήγησε ο Βασίλης Ζαμπέλης η βασική διαδρομή Η διαδρομή παραμένει η ίδια, καθώς έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. Ο Βασίλης Ζαμπέλης, ανακοίνωσε ότι στον φετινό αγώνα θα λάβουν μέρος και οι "Δρομείς Ελπίδας - Hoperunners", μια ομάδα που με ειδικό εξοπλισμό δίνει την δυνατότητα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες να συμμετάσχουν σε παρόμοιους αγώνες. Ο Βασίλης Ζαμπέλης είπε ότι όποιος γονέας θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ώστε το παιδί του να τρέξει με τους Hoperunner. Επίσης, έκανε κάλεσμα σε χορηγούς και εθελοντές.
 
Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στις θετικές επιπτώσεις στην προπόνηση των αθλητών του, που επέφερε η κατασκευή του στίβου, αλλά και συνολικά την άνοδο του αθλητισμού ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png