Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Αρχοντούλα Γεωργοπούλου για το παιδικό πρόγραμμα, των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, του Δήμου Αίγινας.


Το πρωί του Σαββάτου, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του δήμου Αίγινας με τίτλο "Στολίζουμε το νησί μας - Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα", συνεχίζεται στον Πύργο του Μαρκέλλου, με ένα παιδικό εργαστήρι που έχει ως θέμα "Στολίζουμε την Πλατεία στον Πύργο του Μαρκέλλου". Υπεύθυνες είναι οι κυρίες Αρχοντούλα Γεωργοπούλου και Αθηνά Χαρτοφύλακα. Έτσι αύριο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι τα παιδιά θα κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια από διάφορα υλικά, για να στολίσουν τα δέντρα και διάφορα άλλα σημεία του πύργου.

Με την ευκαιρία, η εκπαιδευτικός κ. Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, παρουσίασε σήμερα σε "πρώτη ανάγνωση", στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, αρκετές από τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει το παιδικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του δήμου, για το οποίο και είναι υπεύθυνη. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την ΚΕΔΑ και τον Δήμο Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png