Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

"Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα", από την θεατρική ομάδα "Παιδικά Όνειρα". Πρεμιέρα το Σάββατο!


Εντυπωσιακά κουστούμια, υπέροχα χαμόγελα και αγάπη για το θέατρο! Είναι η παιδική θεατρική ομάδα "Παιδικά Όνειρα", του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, θα ανεβάσει στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας το έργο του Ευγένιου Τριβιζά: "Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα", σε διασκευή Αντώνη Γκλαβά.

Η θεατρική ομάδα επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το Aegina Portal φορώντας τα πανέμορφα κουστούμια της παράστασης και μίλησε στο ραδιόφωνο.

Η Σταματίνα Ασημαντώνη, ο Αντώνης Γκλαβάς και η Όλγα Σταυροπούλου παρουσίασαν πως ξεκίνησε η ομάδα, τα συναισθήματα, το πως βλέπουν οι φίλοι τους την σχέση τους με το θέατρο, τους ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα και τα σχέδια για το μέλλον της.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που λόγω χώρου δεν ήταν εφικτό να είναι όλοι μαζί στην εκπομπή είναι: Σωζία Ρωπαΐτη, Χρυσούλα Λαδά, Πέτρος Φλεμετάκης, Σπύρος Φλεμετάκης, Μαρία Αντωνίου και Κατερίνα Πολυχρονοπούλου.
 
Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png