Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Οι τελευταίες πληροφορίες για την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Αίγινας.

 
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές είναι και φέτος οι προβλέψεις για την συμμετοχή των αθλητών στον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα στις 26 Ιανουαρίου. Για τον μεγαλύτερο αθλητικό θεσμό του νησιού, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο Βασίλης Ζαμπέλης, παρουσιάζοντας διάφορους τομείς της προετοιμασίας του, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης κάλεσε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στον εθελοντικό τομέα, να επικοινωνήσουν με τον ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στην μεγάλη προώθηση της διοργάνωσης που γίνεται από ραδιοφωνικούς σταθμούς και ιστοσελίδες, στην μεγάλη έκπτωση 50% που προσφέρει η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού για τους αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Αίγινα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ιδιαίτερη μνεία έγινε στον αείμνηστο Κυριάκο Γκαρή, πρωτεργάτη του αγώνα και του αθλητισμού στο νησί, μάλιστα η διαδρομή των 5.000 για δρομείς και περιπατητές φέρει τιμητικά όνομά του, αλλά και σε όσους βοηθούν για την διεξαγωγή του, στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας, τους συλλόγους του νησιού, τους χορηγούς, τον ιατρό κ. Σωκράτη Δούκα που έχει αναλάβει και φέτος την ιατρική κάλυψη του αγώνα, την ομάδα Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, τον Σύλλογο Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού και το pasta party που θα διοργανωθεί.
 
Η βασική διαδρομή των δέκα (10.000) μέτρων για δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Άγαλμα του Ι. Καποδίστρια επί της Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Παναγίτσας. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει επίσης αγώνας δρόμου πέντε (5.000) μέτρων για δρομείς και περιπατητές. Στον αγώνα των 5000 και 10000 μέτρων θα υπάρχουν και ηλικιακές κατηγορίες έως 35, 36-55, 56 και πάνω.
 
Επίσης θα διεξαχθούν και άλλα Αθλητικά Δρώμενα.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα:
  • Αγώνας δρόμου 200μ για παιδιά Νηπίου. Ώρα έναρξης: 11.00.
  • Αγώνας δρόμου 800μ για μαθητές της 1ης, 2ας και 3ης τάξης Δημοτικού. Ώρα έναρξης: 11.15.
  • Αγώνας δρόμου 1.500μ για μαθητές της 4ης, 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού. Ώρα έναρξης:11.30.
  • Αγώνας δρόμου 5.000μ - Κυριάκος Γκαρής για δρομείς και περιπατητές. Ώρα έναρξης:12.35.
  • Αγώνας δρόμου 10.000μ για δρομείς. Ώρα έναρξης: 12.45.
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ο.Α.Κ Αίγινας,  με την υποστήριξη του Δ.Α.Ο.Α. και της Κ.Ε.Δ.Α. σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Αίγινας, την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, το Εργομετρικό Κέντρο My Athlete, την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, το νοσοκομείο "Άγιος Διονύσιος, το Νεφρολογικό Κέντρο Αίγινας, τον ιατρό Σωκράτη Δούκα, υπεύθυνος ιατρικής ομάδας του αγώνα, τους φυσικοθεραπευτές Οικονόμου Στέλιο, Στεφανίδης Θανάσης, Στενάκης Παναγιώτης και το Τμήμα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας. Τέλος, για την ασφάλεια του αγώνα συνεργάζονται το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, το Λιμεναρχείο Αίγινας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, το Νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος" και το Νεφρολογικό Κέντρο, που θα παρέχουν τα ασθενοφόρα τους για τον αγώνα. Επίσης, θα υπάρξει ομάδα διασωστών και εθελοντών.

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 τα μεσάνυχτα. Πληροφορίες Βασίλης Ζαμπέλης: 6979 449303 και Τζίμα Βασιλική :6974442165. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα kapodistriasrun.gr
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png