Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, διοργανώνει σύσκεψη για την έλλειψη παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας.


Η έλλειψη παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, είναι ένα ζήτημα το οποίο ταλαιπωρεί τους κατοίκους του νησιού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η απουσία μίας μόνιμης λύσης, σε αυτήν την σημαντική ειδικότητα, οδήγησε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας, να αναλάβει την πρωτοβουλία μίας σύσκεψης, με τους αντίστοιχους συλλόγους των νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων, καθώς και τους συλλόγους εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αίγινας, τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού και την ΕΛΜΕ Πειραιά, προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Η σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Ο κ. Γιώργος Κοττάκης, με την ιδιότητά του ως προέδρου του συλλόγου, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, εξηγώντας του λόγους για τους οποίους ο σύλλογος ανέλαβε αυτήν την πρωτοβουλία, τι προσδοκά από αυτήν την συνάντηση και ποια θα είνα τα επόμενα βήματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png