Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Τα τελευταία νέα για τον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Το Σάββατο το pasta party!

 
Λίγες ημέρες έμειναν για τον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Το ραντεβού για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αίγινας, έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί. Σήμερα ο Σταύρος Ρωπαΐτης και ο Βασίλης Ζαμπέλης μας παρουσιάζουν τα τελευταία νέα λίγο πριν την μεγάλη αθλητική διοργάνωση!

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, παραμονή του αγώνα, από 19:00 έως 21:30 οι διοργανωτές μας προσκαλούν στο παραδοσιακό pasta party, που θα πραγματοποιηθεί στο "Εδεσματοπωλείο Πετρά", επί της οδού Ιωάννη Γκίκα. Αθλητές και αθλούμενοι, θα γευτούν τις νοστιμιές, που θα ετοιμάσουν οι διοργανωτές και θα πάρουν δυνάμεις για τον αγώνα της επομένης!
 
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον αριθμό συμμετοχής τους.
 
Διοργανωτές του pasta party είναι ο σύλλογος Ο.Α.Κ. Αίγινας, ο Σύλλογος "Φίλων Φιστίκι Φεστ", το "Εδεσματοπωλείο Πετρά" και το Εστιατόριο "Νώντας". Την εκδήλωση θα "ντύσει" μουσικά ο Ανδρέας Πάνου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png