Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Τα τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", παρουσίασε ο κ. Βασίλης Μουσουλέας. Τι είπε για την συμμετοχή των ομάδων μπριτζ, στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες.

1729013477270.jpg

Το πρόγραμμα των τμημάτων που διαθέτει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", παρουσίασε μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Μουσουλέας.


Η παρουσίαση έγινε με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας των τμημάτων του συλλόγου, για την τρέχουσα περίοδο, αλλά και την επιτυχημένη συμμετοχή του, στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες Μπριτζ, το τριήμερο από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2024, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Στον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας" λειτουργούν τα τμήματα: Παραδοσιακών χορών, φωτογραφίας, εκδρομικό, αγιογραφίας,  τμήμα για κοπανέλι,  το "Φιλολογικό Καφενείο", μπριτζ, σκακιστικό και πινγκ πονγκ.

Ο κ. Βασίλης Μουσουλέας, παρουσίασε τόσο τα τμήματα, όσο και τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας τους και μίλησε για τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις του συλλόγου, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή το Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή, που γίνεται με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τον παραδοσιακό "Χορό της Λαμπρής στο Σταυρό της Παλαιάς Χώρας" και βέβαια το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6972037351.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png