Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

"Το γήπεδο την Κυριακή θα γεμίσει από αγάπη". Ο κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, για τη δράση της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, για την μικρή Μελίνα.

1729162061055.jpg
"Αυτή την Κυριακή δεν παίζουμε μόνο για την ομάδα μας, αγωνιζόμαστε και για την μικρή μας φίλη την Μελίνα, που χρειάζεται την στήριξη όλων μας στον αγώνα της ζωής της", αναφέρει η ανακοίνωση της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας, όταν έμαθε για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει, αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, διαθέτοντας τα έσοδα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα, που θα γίνει αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:15 στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας και τον Α.Ο. Χαλκηδών, να διατεθούν για την Μελίνα. 



"Το γήπεδο την Κυριακή θα γεμίσει από αγάπη", δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη, που μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, είπε:

"Μάθαμε τις τελευταίες μέρες για κάποιες δράσεις που γίνονται από το Σύλλογο και Κηδεμόνων, αλλά και από άλλους φορείς για συγκέντρωση χρημάτων για το κοριτσάκι αυτό τη Μελίνα και αμέσως σαν συμβούλιο πήραμε την απόφαση να κάνουμε κάποια δράση, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και αυτή η προσπάθεια να δυναμώσει των ανθρώπων. έτσι αποφασίσαμε στον αγώνα της Κυριακής τα έσοδα της ομάδας να διατεθούν στην οικογένεια της μικρής Μελίνας. Επίσης θα υπάρχει και άνθρωπος από τον Σύλλογο των Γονέων του 1ου δημοτικού, που θα βρίσκεται εκεί για τους λαχνούς που πουλάνε για τη λαχειοφόρο που γίνεται. Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύουμε ότι το γήπεδο την Κυριακή θα γεμίσει από αγάπη. Πάντα, τα τελευταία χρόνια στην Αίγινα, όποια δράση έγινε, φάνηκε ποσό αλληλέγγυος είναι ο λαός της Αίγινας".

Σε άλλο σημείο της συζήτησης υπογράμμισε ότι: "Το σωματεία τα αθλητικά πάντα είναι ενεργά σε τέτοιες περιπτώσεις. Aυτό γίνεται γιατί τα σωματεία - θα μιλήσω για το δικό μου σωματείο, για την Α.Ε. Σαρωνικός -  στηρίζονται και υπάρχουν από τη στήριξη του κόσμου. Έτσι θεωρώ ότι τα σωματεία και πάλι θα πως για τον Σαρωνικό, πρέπει την στήριξη του κόσμου να την μεταφέρουμε πίσω, ειδικά σε τέτοια ζητήματα τόσο σοβαρά".

Επίσης, στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει εκπρόσωπος των γονέων για την λαχειοφόρο αγορά υπέρ της Μελίνας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png