Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής στο Λαογραφικό Μουσείο.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου η έκθεση ζωγραφικής, κεραμικής και κοσμήματος, που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο από την κεραμίστρια κυρία Στεφανία Καρανδινού και τον ζωγράφο κύριο Κυριάκο Μοίρα. Στην έκθεση που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 24 Απριλίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ζωγραφικό έργο του συμπατριώτη μας Κυριάκου Μοίρα που εκθέτει τα έργα του για πρώτη φορά, ύστερα από 25 χρόνια ενασχόλησης του με τη ζωγραφική.

Η κεραμίστρια κυρία Στεφανία Καρανδινού εντυπωσίασε παρουσιάζοντας τη δουλειά της που περιελάμβανε εκτός από κεραμικά και κοσμήματα. Οι φόρμες της ρευστές στο χώρο, μετέδιδαν την αίσθηση ενός οικείου μπλε, που πότε σε ταξιδεύει και πότε αναμοχλεύει εικόνες από κειμήλια ενός ανέγγιχτου νησιώτικου πολιτισμού. Η κυρία Στεφανία Καρανδινού ζει και δημιουργεί τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια στην Αίγινα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png